Rijschool Joke Logo

Trials, the ultimate driving test (Slipcursus)

Verzekeraars zitten met de brokken. Zij moeten schade bij ongevallen vergoeden. Daarom levert het Verbond van Verzekeraars al jaren een flinke bijdrage aan de verkeersveiligheidscampagnes van de overheid. Maar nu organiseert het Verbond in samenwerking met Rijschool Joke zelf iets, speciaal voor jongeren. Je snapt wel waarom.
Het verbond van verzekeraars is de initiatiefnemer van Trials en betaalt het grootste deel van de kosten. Jij kunt ervan profiteren.

Wat is Trials?
Trials is the ultimate driving test. Jij denkt je auto onder controle te hebben? Bewijs dat maar eens, op het TT Circuit in Assen. Wie is the ultimate driver?
Leer het échte rijden, doe wat je bij je rijlessen niet kon doen. En dan gaat het niet om snelheid, maar echt om je rijvaardigheid. Ook in extreme situatie: slippen, in de berm, noodstop.
Een dagje op de baan, is dat wat voor jou?

Voor wie is Trials ?
Trials is voor jou! Voor het te laat is. Nee, jou overkomt het niet, denk je. Check the facts: onder jongeren gebeuren verreweg de meeste - dodelijke - ongevallen in het verkeer. Hoe houd je je auto onder controle als 'ie in een slip raakt? Wat doe je als je in de berm terecht komt? Voorkom die parkeerplek tegen een boom, en doe mee!

To the point

  • Je bent niet ouder dan 26 jaar.
  • Je hebt je rijbewijs.
  • Je houdt van autorijden.
  • Je durft een uitdaging aan.
  • Je doet mee aan Trials !

Meer info check:
www.trials.nl

Inschrijven kan doormiddel van ons
aanmeldformulier.